Výrobňa Reklamy

Ochrana osobných údajov

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

(1) Kupujúci berie na vedomie, že odoslaním objednávky kupujúcim je predávajúci v súlade s § 10 ods. 3 písm. b) zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v znení neskorších predpisov („Zákon o ochrane osobných údajov“), oprávnený spracúvať jeho osobné údaje uvedené v objednávke, a to meno, priezvisko, dodaciu adresu, fakturačnú adresu, e-mail a telefónne číslo, v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov, pre účely spracovania objednávky a plnenia kúpnej zmluvy podľa týchto obchodných podmienok.

(2) Kupujúci berie na vedomie, že jeho osobné údaje budú umiestnené v elektronickom úložisku (databáze) poskytovanom predávajúcemu spoločnosťou VÝROBŇA REKLAMY s.r.o., so sídlom Topoľčianska 19
Bratislava – mestská časť Petržalka 851 05, IČO: 50356950, IČ DPH: SK2120292042 alebo jej subdodávateľom.

(3) Osobné údaje budú spracúvané počas doby nevyhnutnej na dosiahnutie vyššie uvedeného účelu, najdlhšie však po dobu plynutia záručnej doby tovaru, ktorý si kupujúci objedná. Tým nie je dotknutá povinnosť predávajúceho uchovávať doklady obsahujúce osobné údaje kupujúcich vyžadované inými všeobecne záväznými právnymi predpismi.

(4) Kupujúci berie na vedomie, že s výnimkou vyššie uvedeného nebudú osobné údaje kupujúceho poskytnuté ani sprístupnené tretím osobám okrem tretích osôb zabezpečujúcim dodanie objednaného tovaru, ktorým budú sprístupnené kontaktné údaje kupujúceho.

(5) V prípade, ak si to kupujúci vopred osobitne vyžiada, je predávajúci oprávnený spracúvať jeho kontaktné údaje (najmä e-mail) za účelom zasielania marketingových informácií predávajúceho. Pre účely zasielania marketingových informácií predávajúceho kupujúci poskytuje svoje osobné údaje dobrovoľne, na obdobie troch rokov a svoj súhlas môže kedykoľvek odvolať zaslaním e-mailu na objednavky@vyrobnareklamy.sk

(6) Kupujúcemu prináležia práva najmä podľa § 28 Zákona o ochrane osobných údajov, najmä: na základe písomnej žiadosti od predávajúceho vyžadovať potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o kupujúcom spracúvané, opravu alebo likvidáciu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, likvidáciu osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil, blokovanie osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti  a podobne.

Zásady používania súborov cookies

Čo sú súbory cookies a ako fungujú?

Cookies sú malé súbory, ktoré do Vášho počítača, mobilu alebo tabletu posielajú a ukladajú webové stránky, ktoré navštevujete. Tieto súbory sa ukladajú do zložky príslušného internetového prehliadača, ktorý pri prezeraní webových stránok používate. Ak webovú stránku navštívite opakovane, Váš internetový prehliadač znovu načíta uložené súbory cookies a odošle ich späť webovej stránke alebo prvku, ktorý pôvodný súbor cookie vytvoril. Tým je zvyčajne zabezpečovaná správna funkčnosť webových stránok.

Ako súbory cookies používame?

Tieto webové stránky používajú súbory cookies pre účely zabezpečenia ich riadne funkčnosti (tzv. Essential cookies), súbory cookies pre analytické účely v záujme neustáleho zlepšovania nastavenie týchto stránok a ďalej súbory cookies na účely zobrazovania reklamy. Dáta, ktoré spracovávame na základe súborov cookies, sú úplne anonymné a nespájame je so žiadnou konkrétnou osobou.

Ako môžem súbory cookies spravovať a zakázať?

Súbory cookie si môže každý užívateľ spravovať vo svojom internetovom prehliadači. Rôzne internetové prehliadače majú rôzne postupy na zakázanie alebo povolenie súborov cookies, ktoré zvyčajne nájdete v ponuke Možnosti alebo Nástroje. Priamo v internetovom prehliadači tak máte možnosť spravovať súbory cookies týkajúce sa základných funkcií, zlepšovania webovej stránky, prispôsobovania a reklamy. Zakázanie súborov cookies môže však spôsobiť, že nebudete môcť používať niektoré základné funkcie webových stránok.

Ako dlho si informácie ponechávame?

To, ako dlho si získané dáta ponechávame, závisí vždy na príslušnom type cookies. Platnosť súborov typu “session cookies” vyprší hneď po zatvorení internetového prehliadača. Trvalé súbory cookies, vrátane lokálnej prístupných objektov (“Flash cookies”), môžu mať platnosť aj niekoľko mesiacov.

Pokračovaním v používaní lokality súhlasíte s používaním súborov cookie. viac informácií

Nastavenia súborov cookies na tejto webovej stránke sú nastavené tak, aby umožnili "cookies", aby vám poskytli najlepšie skúsenosti s prehliadaním. Ak naďalej používate tieto webové stránky bez toho, aby ste zmenili nastavenia súborov cookies alebo kliknete na tlačidlo "Prijať" nižšie, súhlasíte s tým.

ZÁSADY POUŽÍVANIA SÚBOROV COOKIES

ČO SÚ SÚBORY COOKIES A AKO FUNGUJÚ?

Cookies sú malé súbory, ktoré do Vášho počítača, mobilu alebo tabletu posielajú a ukladajú webové stránky, ktoré navštevujete. Tieto súbory sa ukladajú do zložky príslušného internetového prehliadača, ktorý pri prezeraní webových stránok používate. Ak webovú stránku navštívite opakovane, Váš internetový prehliadač znovu načíta uložené súbory cookies a odošle ich späť webovej stránke alebo prvku, ktorý pôvodný súbor cookie vytvoril. Tým je zvyčajne zabezpečovaná správna funkčnosť webových stránok.

AKO SÚBORY COOKIES POUŽÍVAME?

Tieto webové stránky používajú súbory cookies pre účely zabezpečenia ich riadne funkčnosti (tzv. Essential cookies), súbory cookies pre analytické účely v záujme neustáleho zlepšovania nastavenie týchto stránok a ďalej súbory cookies na účely zobrazovania reklamy. Dáta, ktoré spracovávame na základe súborov cookies, sú úplne anonymné a nespájame je so žiadnou konkrétnou osobou.

AKO MÔŽEM SÚBORY COOKIES SPRAVOVAŤ A ZAKÁZAŤ?

Súbory cookie si môže každý užívateľ spravovať vo svojom internetovom prehliadači. Rôzne internetové prehliadače majú rôzne postupy na zakázanie alebo povolenie súborov cookies, ktoré zvyčajne nájdete v ponuke Možnosti alebo Nástroje. Priamo v internetovom prehliadači tak máte možnosť spravovať súbory cookies týkajúce sa základných funkcií, zlepšovania webovej stránky, prispôsobovania a reklamy. Zakázanie súborov cookies môže však spôsobiť, že nebudete môcť používať niektoré základné funkcie webových stránok.

AKO DLHO SI INFORMÁCIE PONECHÁVAME?

To, ako dlho si získané dáta ponechávame, závisí vždy na príslušnom type cookies. Platnosť súborov typu “session cookies” vyprší hneď po zatvorení internetového prehliadača. Trvalé súbory cookies, vrátane lokálnej prístupných objektov (“Flash cookies”), môžu mať platnosť aj niekoľko mesiacov.

Zavrieť